iPhone 7

iPhone 7

Iphone 7

Jaja de iphone 7 komt straks weer in de winkel. De iPhone 7 heeft weer een aantal mooie updates. De iphone 7 is verkrijgbaar vanaf 16 september 2016. Dus haal je slaapzak maar vast tevoorschijn en ga lekker voor de apple shop liggen voor je nieuwe iphone.

Nieuwe camera iphone 7

Wat is er nu allemaal verbeterd? Om te beginnen natuurlijk de camera! De camera wordt het meest gebruikt van de iphone dus is een belangrijk item. De iPhone is de populairste camera ter wereld. Hij is nu nog verbeterd, met optische beeld­stabilisatie, een diafragma van ƒ/1.8.  Hiermee maak je nog mooiere foto`s bij weinig licht. Er valt meer dan 50% meer licht op de sensor dan bijvoorbeeld bij de iPhone 6s. Je kunt nu zeer heldere foto`s maken zoals een professionele fotograaf. Dat belooft veel goeds.

Films worden opgenomen met een resolutie tot 4K. En je kunt je video editen in iMovie en ’m direct delen met anderen.

Bekijk de iphone bij Vodafone
Bekijk de iphone bij T-mobile
Bekijk de iphone bij Mobiel.nl
Bekijk de iphone bij KPN
Bekijk de iphone bij Tele2

Nieuwe 7‑MP FaceTime HD‑camera.

De FaceTime HD‑camera heeft een hogere resolutie en mooiere kleuren. Zo worden je selfies nog mooier. iPhone 7 Plus heeft een compleet nieuw camerasysteem. Dezelfde 12‑MP camera met groothoeklens waarmee iPhone 7 is uitgerust, heeft een telelens. Flink inzoomen van grote afstand dus. En door het nieuwe scherptediepte-effect  zien portretten er beter uit dan ooit. De achtergrond is dan wazig, wat je vaak bij professionele fotografie ziet.

Koptelefoonaansluiting verdwenen

iPhone 7 heeft dus geen koptelefoonaansluiting meer. Gelukkig kun je je oude koptelefoon nog wel blijven gebruiken met de meegeleverde mini‑jack-adapter. iPhone 7 wordt geleverd met EarPods die met Lightning-connector. Deze draadloze oortjes leveren kristalhelder geluid en zijn voorzien van de nieuwste technieken.

Langste batterijduur in een iPhone ooit.

In de iphone 7 zit een nieuwe supersnelle chip (Fusion‑chip) en hiermee kun je de telefoon veel langer gebruiken zonder deze weer op te laden. De iPhone 7 kun je maar liefst 2 uur langer gebruiken dan de iphone 6.

Stereospeakers

Goed nieuws voor de muziekliefhebber. De iphone 7 komt met stereo speakers! Dus als je veel naar muziek luistert of video`s bekijkt dan is dit zeker de moeite waard.Coolblue 728x90

Gerelateerde berichten