Koken met je partner

Koken met partner

Koken met je partner

Hoe staat het bij jou in de keuken. Kook je wel eens of laat je dat meestal aan je partner over? De liefde van de man gaat door de maag is een bekend gezegde, maar koken samen met je partner dat zit er meestal niet in. De meeste Nederlanders vinden het trouwens maar niks. De reden is vaak dat de man een grote puinhoop achter laat in de keuken en de kookkunst van de meeste mannen te wensen overlaat.

De helft van de mannen hangen liever voor de buis dat dat ze samen in de pannen staan te roeren. Volgens de mannen geeft het samen koken veel stress en ontstaan er discussies of het allemaal wel goed gaat. Men raakt over en weer geïrriteerd door de kritiek die ze elkaar geven. Klinkt dit bekend?

HelloFresch opkomende trend

Het is misschien ook beter om te werken vanuit een recept compleet met de ingrediënten erbij. Zo ontstaan er geen discussies.

HelloFresh ontwikkeld elke week diverse pakketten met gezonde ingrediënten en recepten. Dit is een opkomende trend waar steeds meer stellen gebruik van maakt. Op de website van HelloFresh kunt u zien wat de mogelijkheden zijn.


Cashback 755x337

Gerelateerde berichten