Korting Madame Tussauds

Het is misschien al weer jaren geleden dat u in Madame Tussauds bent geweest? Het leuke van Madame Tussauds is dat je regelmatig weer een kijkje kunt nemen. Er komen nieuwe wassen beelden bij zoals Adele, Thor en Justin Bieber. Maar ook andere bekende muziekartiesten zoals Marco Borsato, Lady Gaga en Madonna. Wie is jouw favoriete artiest?

Zoals al gezegd komen er regelmatig nieuwe personen bij in het wassen beelden museum. In oktober is het de bedoeling dat ook de bekende dj Hardwell een plekje krijgt in het beroemde Madame Tussauds in Amsterdam.

Sportsterren in Madam Tussauds

Voor de sportfanaten is er ook genoeg te beleven bij Madam Tussaude. Wat dacht je bijvoorbeeld om eens op de foto te gaan met de beroemde voetballer Ronaldhino of Lionel Messi? Dat is toch super tof? Neem uw zoon of dochter mee en laat ze genieten van een dagje uit met Madame Tussaude. Ook Epke Zonderland en Rafael van der Vaart ontbreken niet.

Wereldleiders in Madam Tussauds

Als u een bezoek aan Madame Tussauds brengt komt u de grootste wereldleiders tegen. Altijd al eens op de foto willen staan met de Amerikaanse president Barack Obama of de allereerste vrouwelijke Bondskanselier van Duitsland Angela Merkel? Allemaal levensecht te bewonderen!

Tickets bestellen

De meeste mensen (70%) maken de fout om een ticket gewoon in Amsterdam te kopen. Hiervoor betaal je dan echt te veel! Maak dus niet dezelfde fout als deze mensen. Ben je van plan om een bezoekje te brengen aan Madame Tussauds? Koop dan je kaarten direct online en je krijgt een leuke korting.

Tickets met korting!

 

Waar is Madame Tussauds?

Het Centraal Station van Amsterdam ligt tien minuten lopen bij Madame Tussauds vandaan. Je loopt de voorkant van het station uit over het Damrak naar de Dam. Op de Dam vind je Madame Tussauds tussen de Kalverstraat en het Rokin.

Bent u van plan om een bezoekje te brengen aan Madame Tussauds? Bekijk eerst de openingstijden op de website. Deze kunnen per seizoen namelijk verschillen!

Madame Tussauds
Amsterdam
Dam 20
1012 NP Amsterdam
OpeningstijdenMadame Tussauds - DJ 200x200

Gerelateerde berichten