Natuurlijke hydratatie voor mannen

Hydratatie voor mannen

Natuurlijke hydratatie voor mannen

Wij mannen kennen het probleem na het scheren. Een branderige en geïrriteerde huid is eerder regel dan uitzondering. Een goed kans dat in de producten die je gebruikt de nodige stoffen zitten die je niet op je huid wilt smeren.

Maar ook andere producten zoals douchegel en badschuim zitten steeds meer irriterende stoffen waarvan je jeuk en uitslag krijgt. Daarom kun je beter kiezen voor een uitgebreid assortiment natuurlijke verzorgingsproducten voor mannen met de beste natuurlijke en plantaardige ingrediënten.

Mannen scheren

Zoals hierboven al verteld komt het probleem van de geïrriteerde huid veel voor bij het scheren… of beter gezegd na het scheren! Wij hebben zelf eens de proef op de som genomen en een maand lang natuurlijke producten gebruikt.

Mannen lichaam en bad

Deze natuurlijke producten zijn niet alleen verkrijgbaar voor uw scheerbeurt, maar ook voor de dagelijkse reiniging van het mannenlichaam. Zoals handzeep, deodorants, haarverzorging, gezichtsreiniging, shampoo, gezicht scrub, parfum, oogcreme en dagcreme. Een hele waslijst dus natuurlijk producten. Misschien iets duurder dan bij de voordeeldrogist om de hoek maar u zult verstelt staan van het resultaat. Deze producten zijn online verkrijgbaar bij BigGreensmile.


BigGreenSmile

Gerelateerde berichten