Welke spijkerbroek koop jij

Ik weet niet hoe het met jouw kledingkast is? Als het om broeken gaat dan bestaat het merendeel van de broeken toch uit spijkerbroeken! De meeste mannen dragen spijkerbroeken. Of het nu naar het werk is of naar een gezellig dinertje. Je voelt je daar toch het lekkerst bij. Wij hebben even gekeken wat momenteel de hipste spijkerbroeken zijn van dit moment.

Wat je natuurlijk best vaak ziet zijn de broeken met die gaten. Ook steeds meer mannen die wat meer op leeftijd zijn kunnen deze broeken prima dragen. Wij pikten er eentje uit. Wat denk je van deze G star Arc 3D slim? Je moet het gewoon eens doen, staat super! Of misschien ietsje minder zoals deze. De G star low tapered. Aan jou de keus natuurlijk!

Male Clothing NL 050416 - 170816 728x90

Welke spijkerbroek past bij mij?

welke spijkerbroek bij jou past hangt natuurlijk grotendeels af van hoe je lichaamsbouw is. Ben je lang en slank dan past de zogenaamde  straight cut jeans het beste bij jou. Ben je wat groter en forser om het zo maar eens te zeggen, ga dan voor een wide cut jeans.

Voor elke gelegenheid een jeans

Op zoek naar heren jeans voor lekker weer of naar kantoor? Er is voor elke gelegenheid wel een jeans te vinden. Jeans zijn het meest verkochte mode item voor mannen. Als je dan een goed jeans hebt gevonden kijk dan ook meteen even naar iets passends erbij. Hieronder staan een paar hele handige relevante pagina’s.

 

Gerelateerde berichten