Zelfstrikkende schoen van Nike

Nike komt met een zelf strikkende schoen. De meesten van ons kennen dit nog uit de film Back to the Future II waar zo`n zelf strikkende schoen ook al te zien was. Dus heb jij een hekel om je schoenen te strikken? Dan is dit wellicht een uitkomst! Op 28 november brengt Nike de zogenaamde  HyperAdapt-schoenen uit. De oplage zal helaas klein zijn en is alleen in de verenigde Staten te bestellen. Dus hou de Amerikaanse website van Nike goed in de gaten. Wie weet kun je ze straks daar online bestellen!
Dus als je de schoen aantrekt hoef je niet zelf te strikken. Dit gebeurd helemaal vanzelf door een algoritme. Aan de zijkant zit nog een knop waarmee je de veters wat strakker of juist wat losser kunt doen. Het leuke is dat op een gegeven moment de schoen zelf weet hoe strak de veter moet zitten.

Op de achterkant en onderkant van deze schoenen zitten mysterieuze lampjes die ook een functie hebben : Ze worden blauw als de schoenen volledig opgeladen zijn en worden geel, oranje en rood als ze moeten worden opgeladen.


BBBB

Gerelateerde berichten